Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > >

diy

2019. 11. 20. 12:35:44

Hamarosan itt a Karácsony, én pedig nagyon szeretem általam készített dolgokkal dekorálni az otthonunkat. Idén egy-egy képkeretbe ilyen madárkás printek fognak kerülni, amit most szeretnék megosztani veletek is.

A képeket három színben tölthetitek le (szürke, kék és halvány zöld háttérrel) A képekre kattintva png formátumú, 300 DPI felbontású tűéles grafikákat tudtok letölteni, amik A4-es méretben fognak a legjobban mutatni.

Nyomtatható egyszerű papírra, vagy vastagabb műszaki kartonra, fotópapírra is. Utóbbiaknál szebb lesz a végeredmény is. :)

2018. 10. 16. 09:58:26

Az arctisztítás a napi rutinunk része. Minimum reggel sminkelés előtt és este lefekvés előtt biztosan eltöltesz vele egy kis időt, ami teljesen természetes, viszont ha eldobható vattakorongokat használsz feleslegesen termelsz hulladékot, meg úgy egyébként feleslegesen vásárolsz ilyen termékeket és költöd rá a pénzedet. Ugyan éves szinten - ha csak a legolcsóbb 140 Ft körüli vattakorong csomagot nézzük - csupán 5-6 ezer forintot spórolhatsz meg vele, de ez is egy a sok aprócska kiadás közül, amiket összeadva már egy kellemesebb összeggel találhatod szembe magad. Persze csak akkor, ha az a bankszámládon vagy a pénztárcádban van... :)

Ebben a cikkben megmutatom, hogyan készítem a saját arclemosó korongjaimat, egyszerű, leselejtezett otthoni alapanyagokból.

2018. 09. 02. 10:54:30
Ehhez igazából még varrótudomány sem kell, annyira egyszerű és ami szuper, hogy még olcsó is, hiszen bármilyen otthon kallódó anyagból meg tudod magadnak varrni. Az én zsákjaimhoz régi függönyöket és még a kézműves ékszerkészítős korszakomból megmaradt anyagokat használtam fel.

Keresés