Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ezért indult el a hazrasporolunk.hu

B. Dorina
2018. 08. 05. 14:44:00
Ezért indult el a hazrasporolunk.hu

Ma már a legtöbb dolog sajnos pénzbe kerül. Ahhoz hogy több megtakarítást tudj magadnak elkönyvelni, alapvetően két dolgot tehetsz. Vagy a bevételeidet növeled - képzed magad, hogy értékesebbé válj a munkaerő piacon - vagy pedig a kiadásaidat csökkented. Jobb esetben mind a két irányt egyengetni kellene az egyensúly megtartásához. A tanulásban nem tudok segíteni, de a mi spórolási tippjeinket szívesen megosztom veled. Mindig kipróbálunk valami újat, amivel olykor be is fürdünk, ez az internet csodája...:)

Ebben a blogban mindent megosztok veled, hogy a saját hibáinkból te is tudj következtetéseket levonni.

 

Spórolni nem annyit tesz, hogy mindenből a leggagyibbat veszed és hónap végén már a falat kaparod, az életed pedig sivár és esemény nélkülivé válik. Csupán meg kell találni az egyensúlyt és a saját háztartásodra kialakítani egy szisztémát, ami illeszkedik hozzád és követhető számotokra.

A mi célunk, hogy 1-2 éven belül kiköltözzünk a város központjában lévő aprócska albérletünkből és egy Debrecenhez közeli településen kezdjük el felépíteni a közös életünket. Szeretnénk egy nyugodt kis zugot, ahol a saját ízlésünkre formálhatjuk az életterünket és ahol még inkább teret engedhetünk a környezettudatos törekvéseinknek. Egy otthont, ahol ezekre az értékekre a gyerekeinket is megtaníthatjuk majd.

De ahogy mondtam, sajnos ma már a legtöbb dolog pénzbe kerül, ez az álmunk pedig még nem is a filléres fajta. :)

Te mit szeretnél megvalósítani? Hogyan keveredtél hozzánk? Írd meg bátran a post alatt.

Tartalomhoz tartozó címkék: spórolás megtakarítás célok
blog comments powered by Disqus

Keresés