Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Felújítás saját kezűleg

2019. 10. 10. 19:38:20
A márciusi beköltözésünkkor még nagy hidegek voltak. Eldöntöttük, hogy az alsó szinten kicseréltetjük a bejárati ajtókat és ablakokat, majd egy tavaszi hálószoba beázás után úgy döntöttünk, hogy arra az ablakra első körben redőnyt szereltetünk, hogy a becsapó esőt meg tudja fogni. Sok ablakos céget kerestünk fel, de vagy el voltak havazva munkával vagy horribilis árajánlatot kaptunk, míg végül az egyik cég a debreceni Plastic Door-t ajánlotta alternatívaként. Itt kezdődött a több hónapos kálváriánk.
2019. 04. 18. 14:28:07
Vettünk egy házat! - Így néz(ett) ki A hallgatás oka az a töménytelen mennyiségű munka, ami az utóbbi hónapokban egyik napról a másikra zuhant ránk. Hosszú évek óta álmodozunk arról, hogy egyszer családi házba költözünk, egy nyugodt környékre, ahol nyáron kertészkedhetünk, télen pedig bent kuckózhatunk vagy, ha úgy tartja kedvünk, hóember családot építhetünk, amit majd nem fognak 1-2 órán belül legyilkolni a járókelők. :)

Ez most végre megvalósult és belekezdhetünk ennek a hatalmas háznak a felújításába és otthonná alakításába. Remélem velünk tartotok.
2018. 08. 05. 15:10:00 B. Dorina
Nem tetszik a konyhád? Újítsd fel!

Van, hogy nincs lehetőségünk azonnal több százezer forintért új konyhabútort vásárolni. Viszont, ha a régi bútorunk alapvetően jó állapotban van erre nem is feltétlenül van szükség, mert kis átalakítással lehet, hogy még hosszú évekig tudjuk használni a régi darabunkat is.

Keresés